אודות

מסעדת “על המים” הכשרה, הינה מוסד קולינרי ותיק ויוקרתי. מתחילת דרכה בשנת 1987 קבעה ״על המים״ סטנדרטים בלתי מתפשרים ומאז ועד היום היא מהווה סמל לאוכל מדויק, חדשנות ואיכות.

המסעדה מתמחה במנות דגים, ויחד עם מיקומה מעורר ההשראה על חוף הים של הרצליה, נוצרת חוויה קולינרית ייחודית. לצד תפריט כשר ומוקפד מחומרי גלם בלתי מתפשרים, המסעדה מתהדרת באוסף יינות פרטי ומובחר הכולל למעלה ממאה סוגי יינות מהמשובחים בארץ ובעולם ובארכיון פרטי אשר נאסף במשך שנים.

אנחנו מזמינים אתכם להישען לאחור, לצפות בנוף מעורר השראה וליהנות מארוחה בלתי נשכחת.

לפרטים נוספים והזמנת מקומות: 09-9501767